Acid_Drinker Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2020 Cześć. Mam płytę główną MSI b450 gaming plus max i obudowę SilentiumPC Armis AR6X TG RGB. Jak podłączyć RGB do płyty ? Z tego co rozumiem mogę tym rgb sterować z poziomu apki mystic light ale jak tam wchodzę to nie mam żadnych opcji dotyczących wentylatorów z obudowy. Kontroler aurora miał podłączone wszystkie wentylatory fabrycznie, jedyne co zrobiłem to podłączyłem sata do zasilania i ten 4pinowy kabelek od kontrolera do złącza rgb 1 czy jakoś tak u góry płyty. No i nie działa, mogę sterować podświetleniem z poziomu obudowy ale nie mam żadnych opcji w apce od msi. Może coś źle robię? Przyznam, że trochę zardzewiałem w kwestii montażu pc, rgb to dla mnie nowość. Z góry dzięki za porady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acid_Drinker Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2020 Dobra już sam ogarnąłem. Temat do zamknięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robiin35 Opublikowano 11 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2022 Witam.kolego możesz się podzielić wiedzą jak to zrobiłeś?ja nadal nie mogę sterować obrotami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robiin35 Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2022 Też już rozwiązałem chodź niewiem czy zasadnie dobrze...podpisałem sterowanie pod CPU fan 2 odziwo działa 😎 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...