Mrozpa Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 SIEMA KUMPEL WYMIENIA PROCA I JAK ZWYKLE PROSI O RADE KTÓREGO WYBRAC CHODZI O PODKRĘCANIE : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14847604 CZY http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14781206 CZY http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14780757 dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Druga aukcja już zakończona, trzecia - typ sprzedaje z MOBO, a tobie chyba płyta głowna nie potrzebna?, pierwsza - jestem trochę sceptyczny... Ale jak chcesz zmieniać te swoje 2075 na 2300 :| na napięciu 1,9 (!). Tylko zastanów się, czy natwojej graficznej ci coś to da. Bo ja na wolniejszym procu, ale G4 mam jakieś 20% więcej w 3dm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 wg mnie : 1 - po co ci box ? - i tak pewno zmienisz wentyl a za box'a licza se drogo 2 - ja bym bral 3 - slaba plyta - bierz jakas na nForce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 to nie dla mnie tylko dla qumpla, a jest juz ugadane z kolesiem ze same procki bez mobo ceny to bartron za 450pln a tamte dwa po 400pln wiec którego bo musimy dac znac do czwrtku pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Ogólnie nic ciekawego. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 NO DOBRA JEŚLI NIE SA TO DOBRE PROPOZYCJE TO MOZE PODAJCIE JAKIES SWOJE W CENIE DO 450 PLN ( DO KUPIENIA W W-WIE) NAJLEPIEJ PROCEK PLUS CHŁODZENIE AC :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 1800+ DLT3C i do tego v7+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 a ja mam takie pytanie: czemu kumpel prosi ciebie o pomoc skoro ty sie na tym nie znasz ? (bo jakbys sie znam to bys sie nie oglaszal). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Ale na tym allegro wszystko koloruja, ze pieknie super oc , wysokie osiagi. Mi chyba najbardziej sie podoba ten athlon 2400+ bez mobo:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Nygas a ty sie napewno znasz na wszystkim co? A qumpel poprosił mnie zeby zapytal sie na FORUM ludzi którzy potrafia dobże doradzic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 1800+ DLT3C i do tego v7+Tu sie zgodze w 100% z Kubasikiem, jest to stosunkowo tanie wyjscie i prawdopodobnie najlepiej na nim wyjdziesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Ale na tym allegro wszystko koloruja, ze pieknie super oc , wysokie osiagi. Mi chyba najbardziej sie podoba ten athlon 2400+ bez mobo:) niekoniecznie koloryzuja.....krostry to powazny czlowiek i ma swietne procki.Jak na aukcji pisze ze "gwarantowane 2.4GHz" to jest na 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lockhed Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Ale na tym allegro wszystko koloruja, ze pieknie super oc , wysokie osiagi. Mi chyba najbardziej sie podoba ten athlon 2400+ bez mobo:) niekoniecznie koloryzuja.....krostry to powazny czlowiek i ma swietne procki.Jak na aukcji pisze ze "gwarantowane 2.4GHz" to jest na 100% Potwierdzam... ja kupilem od krostrego Bartona 2500+. Narazie chodzil na 11x200 (rdzen na standardowym napieciu) tylko ze na boxowym coolerku to temperatura byla 52 C. Czekam na nowy cooler i zobaczymy co sie uda wycisnac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...