slaww Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Mam filmy w formacie svcd w jakim najlepiej programie je odtwazac sa one bez napisow napisy sobie sciagnolem i zainstalowalem program WinDVD 4 film sie otwiera ale nie moge wczytac napisow moze ktos wie jak to zrobic albo zna jakis dobry program do svcd... dodam ze mam win xp a winDVD 4 jest w pelnej wersji ......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Proponuje zainteresowac sie uzywaniem kropek i przecinkow. Jest od lat taki wynalazek ulatwiajacy czytanie zdan innym i zamieniajacy belkot w sensowne zdania... Polecam... Pewny nie jestem w 100% ale IMO wez normalnego bestplayera (or sth) i otworz plik MPEG2AVSEQ01.MPG (albo *.dat) i normalnie powinno pojsc odtwarzanie. Ja tak zawsze vcd-ki odtwarzam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaww Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Czy Ty czasami nie jestes nauczycielem polskiego..........,,,,,,...,,, ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Nie jestem, ale analbabetyzm mnie drazni (nie idzie akurat o Ciebie). A to ze nie moge zrozumiec posta i 10x musze go czytac nim zalapie o co chodzi - nie jest smieszne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...