Promil Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Mam problem z oglądaniem filmów na telewizorze. Gdy włącze film obojętnie jakim programem jest tylko obraz i nie wyświetlają sie napisy. To mnie troche denerwuje. Czy może jest to wina sterowników czy cegoś innego. PS Napisy napewno są na monitorze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 skozystaj z filtra divx g400 - naklada napisy na film - nie trzeba bestplayera ani innego shitu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Promil Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Cytat skozystaj z filtra divx g400A o co dokładnie chodzi ?? Pamiętam że zanim wgrałem stery to miałem tylko napisy a obrazu nie było, czyli to sie chyba gdzeiś przestawia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Jeżeli telewizor jest ekranem dodatkowym, to i film, i napisy lecą jako nakładka. Więc masz albo jedno, albo drugie. Żeby były oba, musisz zastosować jakiś program nakładający napisy (najlepiej skorzystać z odpowiedniej opcji w ffdshow) lub ustawić TV jako główny ekran. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...