Ludwic Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2020 Witam, poszukuję telefonu do 1000 zł. Po przejrzeniu rynku zastanawiam się nad 3 modelami: Xaomi X3 NFC, Oppo realme 7, Oppo A91. W dwóch pierwszych przypadkach czekam na promocję. Doradźcie proszę, który model wybrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacksster Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2020 Poco X3 podobno ma wiele błędów, które warto zaznaczyć mogą zostać rozwiązane poprawkami bo są to softwerowe bugi. Relame 7 jest zdecydowanie najlepszy, ale... Oppo A91 ma Amoled :D. Ciężka decyzja zależy na czym Tobie zależy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk23343 Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2020 W swoim posiadaniu mam Smartfon XIAOMI Redmi Note 9S 4/64GB Biały i z czystym sumieniem mogę polecić ten telefon. Nie zacina się, szybko wczytuje aplikacje, z ładowaniem też jest ok. Jestem maniaczką robienia zdjęć, tak i też aparat musi mój „gadżet” mieć dobry, a tutaj jestem zadowolona jak na taką cenę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paw1lber Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2020 Podobno średnio z tym aparatem w note 9s do tysiaka wyrwie się znacznie lepsze opcje. Note 9 pro będzie dużo lepszym wyborem. Ale zdecydowanie w przedziale do tysiaka POCO x3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...