dysan Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 mam takie cudo i idzie mi na magistrali 166 czyli ok 1900mhz zegar pytanie odnosnie temp przy orginalnych ustwieniach procek nagrzewa sie max 40-41 C po podkreceniu 1900mhz mam ok 43 C czy on sie faktycznie tak malo grzeje ?? jak tak to super procek aha obudowa otwarta ma sie rozumiec jak zamkne to 50 C na normalnych zegarach :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 A tak właściewie to czego od nas oczekujesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dysan Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 pytam sie czy to normale ze tak malo temp podskoczyla troszke mnie to dziwi asus a7v8x-x 256 kingston i radek 9100 sapphire Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 bardzo mozliwe ze tak wlasnie jest ale nic nie napisales o podnoszeniu napiecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Jak nie podnosiles napiecia.. to tempy jak najbardziej ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dysan Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 aha no nie podnosilem napiecia bo i poco skoro 100% stabilny jak narazie 3dmark2k1 przeszedl mordowanie w colin3 tesz a trzeba podnosic napiecie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 no jak jes satbiln to nie musisz -zapusc mu np prime95 ale generalnie to co tak malo - pusc go na 12.5x166=2100MHz :) wteddy bedziesz musial podniesc napiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dysan Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 a co to jest prime95?? Ayem widze ze masz taka sama grafe jak ja tylko 128mb powiedz mi czy toca ci chodzi hehe i igi2 mam jakies bledy toca to wiem ze nie chodzi moze wiesz co zrobic z igi2 zeby chodzil po ludzku i prosze nieodsylaj mnie do ''szukaj'' dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dysan Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 i czy mozna na takim procu wykreconym pracowac caly czasz?? dawniej mialem celerona 533 i na 800 grzał az milo bylo patrzec chodzil tak 2 lata nonstop i nic ale czasy mnie zmusily i trzabylo kompa zmienic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 no a czemu nie? ak dziala stabilnie ui nie chodzi w 60 C to spokojnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dysan Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 oksa dzieki a z radkiem 9100 to niewiesz co zrobic?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 jakim radkiem potraktowac Riva Tunerem albo PowerStripem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 moj idzie na standartowym napięciu 12.5x166 , potem juz srednio co 0.025v pojdzie wiecej o 30 mhz ... ale jak dorwe lepsza zasilke to bedzie lepiej .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobnyciulacz Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Nie napisałeś czy twoja płyta gł. odczytuje temp. z diody termicznej umieszczonej w wewnątrz procka czy z czujnika umieszczonego w podstawce, pod prockiem , jeśli zachodzi drugi przypadek to rzeczywista temp. procka jest o kilkanaście stopni wyższa !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Hmmm. Jakim programem odczytac temperature z czujnika wewnatrz proca ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dysan Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 u biose tak pisze i programem ''pc probe'' mam na plytce ze sterami do plyty glownej takze niewiem jaki to czujnik a jakim programem ewentualnie to sprawdzic?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Dobrym sprawdzianem stabilności jest zapuszczenie PcMarka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 http://forum.purepc.pl/search.php :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...