Henryinator Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2020 Dzień Dobry. Ostatnio zauważyłem, że pojawiają się bardzo ciekawe telefony, które są oczywiście wypierane nowymi modelami. Niestety są one najczęściej z ekspozycji. Sprzedający mówi, że to kwestia 6 miesięcy na wystawce i jedyne co może być później problemem to bateria. Czy warto się zastanowić nad takim telefonem, gdy jest on tańszy o ok. 20-40%? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benyu Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2020 W zależności od wartości telefonu. Jeżeli jest to telefon za kilka stówek to warto się pokusić bo jeżeli jest to 1500-2000zł to raczej nie warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristanbills Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2021 W dniu 22.12.2020 o 20:47, Benyu napisał: W zależności od wartości telefonu. Jeżeli jest to telefon za kilka stówek to warto się pokusić bo jeżeli jest to 1500-2000zł to raczej nie warto. Dzięki za info, o to mi chodziło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lws Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2021 (edytowane) W dniu 17.12.2020 o 11:38, Henryinator napisał: Dzień Dobry. Ostatnio zauważyłem, że pojawiają się bardzo ciekawe telefony, które są oczywiście wypierane nowymi modelami. Niestety są one najczęściej z ekspozycji. Sprzedający mówi, że to kwestia 6 miesięcy na wystawce i jedyne co może być później problemem to bateria. Czy warto się zastanowić nad takim telefonem, gdy jest on tańszy o ok. 20-40%? Baterie są mocno wyeksploatowane. Edytowane 4 Lutego 2021 przez lws Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...