szuwar007 Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Cze wlasnie od 2h stalem sie szczesliwym posiadaczem Ati radeonka 9500 przerabianego na 9700 + chlodzenie zelmana cala instalacja przebiegla pomyslnie i wykrywa go jak normalnego ati 9700 ale chcac go przetestowac 3dmarkiem pokazuje mi ze nie ma akceleratora tak samo jak wlanczam jakas gre. Co mu moze byc. Direct jest zainstalowany wszystko porpawnie chodzi no oprucz gier i 3dmarka z gory dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 po pierwsze nie przekrecaj nazwy tak popularnej firmy :( po drugie twoj problem wyglada jakby drivery sie wykaszanily - zainstaluj je ponownie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuwar007 Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 sorki za przekrecenie ale sam nie widze gdzie ja przekrecilem ale to chyba z podekscytowania nowa karta i brakiem tej akceleracji:( sciaglem nowe sterowniki i dalej nic nie chodzi tak sie zastanawiam czy przypadkiem nie przeinstalowac calkiem wina bo pokazuje 2 karty ati radeon 9500 a 2 jako ati radeon 9500-secendary i nie moge ich wogule odinstalowac hmyy no nie wiem co dalej z tym robic ale chyba od nowa win pujdzie ....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 zrob nowego wina i bendzie looz albo usun wczesniejsze drivery programem driver cleaner i zainstaluj od nowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuwar007 Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 hmyy tak najpierw poprubuje z tym driv cleanerem a puzniej zainstaluje nowego wina w sumie i tak juz mi system wolniej chodzi niz zwyczajnie okej wielkie dzieki jak by nie pomoglo nawet z przeinstalowaniem to dam znac a jezeli ma ktos jeszcze jakis pomysl to bede wdzieczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 To ze pokazuje ci 2 gpu to normalne, masz w koncu 2 ramdacki ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuwar007 Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Juz normalnie wszystko dziala dzieks Kubasik za podpowiedz z tym progsem wyczyscilem i zainstalowalem i dziala poprawnie wiec moge czuc sie usatysfakcjonowany:) a i tobie terz Reed karta ma 2 ramdacki:) to wszystko przez nadmiar wrazen juz cala noc przeznaczam na granie w cos co mi nigdy nie szlo na mojej staruszce Rivie:) jeszcze raz wielkie THX i papa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...