Slayer Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Wydaje mi się, ze niedługo to wycieknie, bo ATI pracuje już nad następcą R300. A i w necie zaczynają być plotki o R400 i Dircet X 10. A moze macie skołować jakąś alfę tegoż? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 może chcesz linka do 9.0 beta :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Praktycznie zawsze pracuje sie nad 2 wersjami do przodu. Ale na jakas wersje DX10 w necie nie licz specjalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 ja mam lekko dopracowaną, bez limitów czasowych Direct x 9.0 beta 1 przez jakiś amatorskich ,,hłakeruf" :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 czytalem o tym na tom's hardware i tam pisale, ze te nowe radeony moga wyjsc na takiej zasadzie jak 8500 czyli za wczesnie tzn. wtedy (8500) byly wydawane z directx 8.0 beta i teraz tez directx sie opozniaja i 10 maja wyjsc w pazdzierniku a radeony juz tuz tuz takze, moze i tym razem doczekamy sie tylko wersji beta :/ jak narazie oczywiscie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...