Gość Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Powiedzcie mi czy oplaca sie kupic Saegata Barracuda III 20 GB z walnietym Boot Sektorem za 100 zl. Dziala bardzo dobrze tylko nie mozna na nim windowsa instalowac, dziala ponoc jeden, dwa dni i sie sypie.. Do przechowywania filmow i muzyki chyba w sam raz? Co myslicie? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Jakby mial mi sie dysk co dwa dni walic to nie dziekuje za 100 to kupisz juz dyski w lepszym stanie moze nie o takiej pojemnosci ale ja tam stawiam na spokoooj ... Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 szybka odpowiedz daj sobie z tym looz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sufler Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Cena skupu takiego dysku wynosi 130 -150 zł.Dużo nie zyskasz. http://wgk.waw.pl/milumi/index2.php?id=sk/hdd.php Postaraj się stargować dwie trzy dyszki lub poszukaj na aukcjach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Ale ja go chce tylko do trzymania danych, nie chce na nim zarobic. Mam dysk na ktorym zainstaluje sobie Wina, Linuxa... Chodzi mi o to czy do danych typu filmy i muzyka sie oplaca?? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 nie opłaca się nie bierz złoma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 A co powiecie na to?? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14798836 To sie chyba juz wogole nie oplaca.. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Przede wszystkim jak kupisz taki dyst Winda będzie twierdzić żę dysk zawiera błędy i będzie go skanować przy starcie mam tak uwalonego WDC4GB. Albo może się zdażać że dysk będzie tracił dane np. przy zawiasce albo innej awari. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 A co powiecie na to?? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14798836 To sie chyba juz wogole nie oplaca.. Pozdrawiam nie opłaca się nie bierz złoma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IMO czemu sie uparłes zeby wyje bać kase w błoto lepiej zbieraj kaske na cos porzadnego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Nie bierz walnietego dysku za takie pieniadze nawet do trzymania danych - mialem kiedys starego Caviara - najpierw pojawialy sie pojedyncze bad sektory - potem padl caly. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Podlaczylem go juz pare razy i nie mialem problemu przy starcie, winda nic nie pokazywala. Normalnie go wykrywala.. Czym go najlepiej sprawdzic zeby okazalo sie co mu jest, moze to jednak nie boot sektor. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 według mnie dysk jest uszkodzony przez wirusa i takiego dysku bym nigdy nie kupił. Kumpel ma i faktycznie z początku spoko działał jako slave przez chyba rok a teraz co zawieszka to nic nie jest juz tam gdzie było. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Podlaczylem go juz pare razy i nie mialem problemu przy starcie, winda nic nie pokazywala. Normalnie go wykrywala.. Czym go najlepiej sprawdzic zeby okazalo sie co mu jest, moze to jednak nie boot sektor. Pozdrawiam Moze w tym temacie ekspert nie jestem ale ja bym sprawdził go Norton Disc Doctorem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Oka sprawdze go jeszcze. Moze faktycznie dam sobie z nim spokoj i kupie cos lepszego i wiekszego. Jakiegos WD, bedzie ladnie z moim dzialal :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 ja sprzedałem swojego seagate u6 20Gb za 90zł. Miał ułamaną igłę ale dolutowałem igłę od stacji dyskietek i działa już przez pół orku u kumpla. A uszkodzonego dysku lepiej nie brać, bo któregoś dnia padnie na amen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...