Przemol^N Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Witam Zmienialem wczoraj haslo w routerku dlinka 604 (domyslnie brak go) po zapisaniu nowego hasla nie moge sie zalogowac w zaden sposob. Wpisuje login admin i wybrane wczesniej haslo. Niestety nie dziala ono. Przestalo dzialac rowniez stare haslo domyslne czyli jego brak:) Na stronie dlinka jest informacja o przywracaniu ustawien fabrycznych - trzymanie spinaczem 15 sekund resetu znajdujacego sie z tylu urzadzenia. Niestety w moim przypadku nic sie nie zmienia. Nie wiem czy router nie resetuje sie (zadna lampka sie nie miga na nim w tym czasie) czy uwalil sie firmware podczas zmiany hasla. Jesli ktos ma doswiadczenie z tym sprzetem to prosze o odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 miałem podobny problem z przyciskiem reset - po prostu nie działa mi,nic sie nie zmienia.Może jak wpisywałes hasło to stuknąłeś jakąs literke dwa razy i powtórzyłeś...róznie sie zdarza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Problem rozwiazany: wersja europejska wymaga nacisniecia resetu przy WYLACZONYM urzadzeniu 10 sekund nastepnie wlaczamy dlinka trzymajac reset 5 sekund i ladnie sie kasuje. Jesli nie to nalezy odlaczyc na godzinke z sieci przed tym zabiegiem. Strona amerykanska opisuje inaczej wiec wnioskuje ze maja inne resety lub firmware. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...