salomon Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Mam taki problem, posiadam neostrade +, serwer na freesco. Sciagam sobie cos np. DC mam tam z 30-40 kb/s, i kiedy zaczne jakis wiekszy plik wysyłać poczta, albo na FTP.. zaczyna mi spadac transfer w dowloadzie, nwet czasem do 1kb/s... Czy to jest normalne....?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 raczej taaaaaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 to jest normalne, chcociaz mozna sobie z tym poradzic pod warunkiem ze modem jest podpiety bezposrednio do twojego komputera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 jest taki programik cfos, który pomaga na tego typu dolegliwości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 to jest normalne, chcociaz mozna sobie z tym poradzic pod warunkiem ze modem jest podpiety bezposrednio do twojego komputerapo co mialby byc podpiety bezposrednio :?: btw, juz kiedys byl taki post :P odpal fullduplex (albo karty przestaw na half) i powinno byc spoko jaki masz modem :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salomon Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 modem zakładałem jako jeden z pierwszych wiec jest to Lucent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 to jest normalne, chcociaz mozna sobie z tym poradzic pod warunkiem ze modem jest podpiety bezposrednio do twojego komputerapo co mialby byc podpiety bezposrednio :?: btw, juz kiedys byl taki post :P odpal fullduplex (albo karty przestaw na half) i powinno byc spoko jaki masz modem :?: i widzisz chcialem znalesc tobie ten watek, poruszony na innym forum, gdzie jakis koles pokazal program po ktorego instalacji znika w/w problem, tyle ze komputer nie moze laczyc sie przez serer/router, musi byc bezposrednio podpiety do modemu, ale cholera nie potrafie przypomniec sobie gdzie to bylo, a ze temat mnie nie dotyczy (lacze sie przez router) to tez nie probowalem zapamietac nazwy programu... :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...