Skocz do zawartości
salomon

Neo+, gdy cos wysyłam spada transfer download'u..!?!?!?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem,

posiadam neostrade +, serwer na freesco.

Sciagam sobie cos np. DC mam tam z 30-40 kb/s, i kiedy zaczne jakis wiekszy plik wysyłać poczta, albo na FTP.. zaczyna mi spadac transfer w dowloadzie, nwet czasem do 1kb/s...

Czy to jest normalne....?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jest normalne, chcociaz mozna sobie z tym poradzic pod warunkiem ze modem jest podpiety bezposrednio do twojego komputera

po co mialby byc podpiety bezposrednio :?:

btw, juz kiedys byl taki post :P odpal fullduplex (albo karty przestaw na half) i powinno byc spoko

jaki masz modem :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jest normalne, chcociaz mozna sobie z tym poradzic pod warunkiem ze modem jest podpiety bezposrednio do twojego komputera

po co mialby byc podpiety bezposrednio :?:

btw, juz kiedys byl taki post :P odpal fullduplex (albo karty przestaw na half) i powinno byc spoko

jaki masz modem :?:

i widzisz chcialem znalesc tobie ten watek, poruszony na innym forum, gdzie jakis koles pokazal program po ktorego instalacji znika w/w problem, tyle ze komputer nie moze laczyc sie przez serer/router, musi byc bezposrednio podpiety do modemu, ale cholera nie potrafie przypomniec sobie gdzie to bylo, a ze temat mnie nie dotyczy (lacze sie przez router) to tez nie probowalem zapamietac nazwy programu... :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi