spiderman6666 Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Wkurza mnie jak mi brat łapska wsadza do kompa i załatwilem sobie cos takiego jak smart key tylko nie mam do tego oprogramowania czy ktos wie skąd je ściągnąć ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 1.MIS smart key USB dziala tylko na plytach MSI "tych w miare nowszych" 2.oprogramowanie jest na stronce www MSI 3. i raczej nie trzeba oprogramowania , BIOS chyba abslugoóje Smart Key Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Po 1. To nowa płyta?? Po 2. Ten Smart Key obsługuje raczej bios. Po 3. Polecam instrukcje obsługi zawsze sie przydaje :)) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Software potrzebny jest tylko jesli chcesz uzywac smartkey w windzie tzn. odchodzisz od kompa wyciagasz smartkey i winda sie blokuje taki screensaver ktory wylaczy sie jak podczepisz klucz. A same uruchomienie kompa zabezpieczasz tak: podpinasz klucz podczas odpalania kompa naciskasz F7 potem Yes wymyslasz somie haslo, chwile czekasz i juz. Acha tutaj soft http://www.msi.com.tw/support/software/sof.../smartkey3b.exe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Wielkie dzięki :) Musze jeszcze zrobic pożądek z windą bo juz nie przeinstalowywałem ze 4 miesiące i zaczyna sie jusz wieszać :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...