jogi Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 siedzie w firmie i nie moge za bardzo przejzec calego watku o 8RDA+ a za chwile lece do sklepu i kupuje mojej dziewczynie kompa, w zwiazku z tym mam pytanie: na jakie napisy zwrocic uwage na tej mobo, ktora rewizja najbardziej aktualna/najlepsza (1.2?)? i gdzie szukac jakichs napisow jaki ma sie mostki (C1 czy cos takiego) i ktory jest najbardziej aktualny bios do niej...(mobo a nie dziewczyny :D ) Sorki za lamerskie moze dla uzytkownikow EPOXA pytanie, ale ja na prawde mam bardzo malo czasu. Obiecuje skasowac ten watek jak tylko otrzymam szybka odpowiedz na moje pytanie...PLIZZZZZ (nie bijcie :oops: ) PLIZZ - nie zabijajcie mnie za ten post Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 rev raczej 1.2 ;o bios jest na stronce epox'a :D nie pamietam numerka a napis o rev w prawum dolnum rogu mogo w samum rogu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogi Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 poniewaz nie mozna bylo zapuscic forum to juz udalo mi sie doczytac do rev i sciagnalem bios. pytanie o te mostki - N i S, jakie powinny miec najlepiej oznaczenia? dziekuje za dotychczasowe info :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 NB-A1 spojrz pod radiator - nie powinno byc widać zadnego srebrnego krążka - jak jest to REV A2 lub A3 = stara lipna SB-A3 chyba innych nie ma obecnie (chyba ze A4) /pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 rev raczej 1.2 ;o bios jest na stronce epox'a :D nie pamietam numerka a napis o rev w prawum dolnum rogu mogo w samum rogu ;) a takiej rev to chyba nie ma :P chyba 2.0 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...