Kllaymenn Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Chciałem się dowiedzieć czy może ktoś z Was maiał przyjemność posłuchać lub w ogóle widzieć subwoofer Krell MRS. Jak nie to może macie jakieś dokładniejsze o nim informacje? I czy on właściwie różni się od typowego subwoofera do kina domowego? Z góry wielkie dzięki za odp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Hehe - albo Ci sie pomylilo albo jestes fest nadziany. Krell MRS (Master Reference Subwoofer) kosztuje bagatelka 28 tys dolarow :lol: Czym sie rozni od typowego - no przede wszystkim cena, a co sie z tym wiaze wszystkim. tym czym sie rozni Malacz od Volvo S80. Niby tez samochod ale ... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kllaymenn Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Wiem ze jest drogi nawet widziłaem cene ok 40000$ i chodzi mi o to by dowiedziec sie co jest w tej skrzynce takiego czego nie ma np. taka Yamaha YST-SW800? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 No niestety tego nie wiem - ale taka Yamaha w zupelnosci Ci wystarczy (a moze nawet za bardzo). Zreszta jak chcesz mocnych wrazen to kup sobie Paradigma Servo-15 :) za ok 5000 zl , ale wczesniej musialbys dostac zezwolenie z urzedu sejsmologicznego i glownego architekta domu :lol: Ale zabawa przednia - polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Wracajac do Krella to faktycznie potwor. Jak podaja 2800W. Dwa glosniki x 38cm. Najlepsza jest waga - ponad 180 kg, hehe. Ale pasmem przenoszenia wspomniany przeze mnie Paradigm spokojnie mu dorownuje a jest nieporownywalnie tanszy. Podaje linki KRELL MRS http://www.krellonline.com/html/m_MRS_p_MRS.htm Paradigm http://www.polpak.com.pl/paradigm/subwoofe...vo/servo-15.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...