Michał123 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2021 Dzień dobry, wiem, że istnieje już temat w sprawie nowych zasilaczy, ale wydaje się martwy, dlatego pozwoliłem sobie założyć nowy wątek. A więc przechodząc do sedna, w najbliższej przyszłości chciałbym wymienić moją obecną kartę graficzną na coś z rodziny 26xx albo 36xx oraz dysk SSD 256GB na 1TB. I dlatego chciałbym zapytać Was jaki zasilacz polecacie do kwoty 400zł. Myślałem o czymś z mocą 650w i oznaczeniem bezpieczeństwa "gold". Poniżej przedstawiam mój aktualny zestaw: Karta Graficzna - Geforce Zotac GTX 1060 6GB Procesor - Intel Core i5 10040F Dysk SSD - ADATA SU900 256GB Dysk HDD - 1TB Seagate Płyta Główna - B460-A Pro Pamięć Ram - Viper 2x8GB 2666MHZ Zasilacz - CoolerMaster G550M Oczywiście, jeżeli lepszy zasilacz będzie kosztował 50zł więcej to jestem gotów na takie poświęcenie :). Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi, pozdrawiam i życzę Wszystkim dobrej nocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...