Makiol Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Witam! Zakładałem już wcześniej posta, w którym pytałem czy warto dopłacić do gf3tit/ati9100 i kupić gf4 4200.... Z odpowiedzi wywnioskowałem, że z GF4 powinienem mieć dłużej spokój... Mam jednak kolejny problem, gdyż gf'y które mieszczą się w zasięgu mojego budżetu, są chyba marnej jakości. Proszę wieć o poradę, czy kupić: Prolink - ponoć stasznie głośny, a ja raczej cenię sobie ciszę (CHieftec DF - cichutki, na procku Titan ale regulator obotów Zalmana, dysk Maxtora na łożyskach olejowych - cała ekipa siedzi cicho, a jak teraz mi zacznie warczeć grafa to nie bedzie ciekawie... Winfast - czytałem, że w miarę dobre chłodzenie i dość cichy.... Poradźcie, czy na moim miejscu i z moim budżetem kupowalibyście któregoś z tych GF'ów (max 550 zł), czy raczej gf3 Ginwarda/A9100...??? Moj komp: AthlonXP2000+|AsusA7V8X-X|256DDR266Mhz|MaxtorDiamodMAX40GB7200|LiteOn52/24/52|SBLive!|Chieftec 360W (HPC-360-302 DF).... [/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 z tych dwooch to winfast a co do twoich wahan to bylo juz tyle topicow o tym na forum ze wartalo by sobie poczytac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Na pewno WinFast, sam ma GF2 pro tej firmy i sobie chwale. Co do wybory GF3 a GF4 ti4200 wszystko zależy od różnicy w cenie, jeśli jest ona niewielka to bierz GF4 Gainwarda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 WInfast napewno marnej jakości nie jest ... więc ja jego polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 choc jak ty to mowisz gf4 marnej jakosci to i tak lepsze od gf3/r9100 BTW z tego co wiem winfast marnej jakosci niejest ?? ;) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...