Virtus Opublikowano 29 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2021 Witam Wygrałem w konkursie na "15-lecie PurePC" obudowę*. Niedawno złożyłem nową maszynę, więc chcę obudowę sprzedać. Ponieważ nigdy niczego nie sprzedawałem w Internecie więc nie wiem, który z serwisów sprzedażowych byłby najprzyjaźniejszy dla takiego początkującego sprzedawcy jak ja. Będę wdzięczny za poradę. * - "be quiet! Silent Base 802 Window White" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr83 Opublikowano 29 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2021 Na allegro lub olx bardzo latwo obudowe odsprzedasz tylko uwazaj na oszustow, ktorzy chca sie ugadaywac poza platforma i wysylaja podejzane linki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blady.666 Opublikowano 29 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2021 Daję 300zł i jestem wczoraj 🙃 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virtus Opublikowano 30 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2021 @tyr83 Dzięki za poradę :+) @Blady.666 Podejrzewam, że za 550 zł uda się ją sprzedać :+) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 30 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2021 Witam ale "statek" , wystawiając na OLX w ogłoszeniu zamieść informację ze kontakt wyłącznie po przez komunikator OLX albo proszę dzwonić , bo ostatnio jest plaga naciągaczy zwłaszcza jak masz np. WhatsApp czy inny komunikator , ze osoba opłaci przesyłkę i tylko masz ja wysłać, wysyła tobie zamazane zdjęcie np. listu przewozowego abyś go pobrał do sobie na telefon , taaaaa.... jak zamieścisz ogłoszenie to mógł byś dodać do tego wątku stosownego linka . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virtus Opublikowano 30 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2021 (edytowane) Dopóki pieniądze nie wpłyną na konto obudowy nie wyślę. Co do linka, to jak najbardziej: ID: 691366121 https://www.olx.pl/d/oferta/obudowa-komputerowa-be-quiet-silent-base-802-window-white-CID99-IDKMTUt.html Edytowane 31 Lipca 2021 przez Virtus Uzupełnienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Jedno zdjęcie chociaż by się przydało, ludzie lubią sobie popatrzeć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virtus Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Raczej nie będę wypakowywał obudowy by ją fotografować. Wolę by kupujący dostał oryginalnie zapakowaną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Nie musisz, ale na focie może być nawet zapakowana, chyba, że to zwykły karton, choć nie wydaje mi się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...