Mate Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Oto one... z poliweglanowym topem... I jak ładne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Oto one... z poliweglanowym topem... I jak ładne ?Ładne ? Zayebiste, megazayebiste ... :o :twisted: 8O A jakie ceny :P ? Bezdzie tez konkurs na nazwy dla tych blokow ? :twisted: Gratuluje, dobra robota, pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Fajne, fajne. Czekamy na wstępne testy! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Jak miewam beda drozsze od nukleona i orbitala .. no , chyba , ze cena tych poprzednich ulegnie zmianie ? :rolling: A wiesz ... ladne ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 a możesz napisać jakie wymiary mają te pręciki w bloku po lewej??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kov Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 git tylko te lebki srub cos ci z poliweglanu wylaza - niezbyt to estetyczne. Ten drugi cos ala ubogi maze 4? Wogole bloczki z poliweglanowym badz pleksi topem sa po prosty ladne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 jak dla mnie ten z lewej jest w miare ok, tylko że te bolce mogłyby byc mniejsze i byc ich o troche wiecej (ale ja w końcu specem nie jestem); a ten z prawej to sam nie wiem... (faktycznie przypomina niedokończone maze 4); ale mam pomysł na nazwe: ten z lewej: tłuczek do ziemniaków; a z prawej CC; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kov Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Mate dolacz do swojej oferty nukleona z poli topem zobacz jak WW z poly ladnie wyglada to w sumie taki bajer ale ludzi moze zachecic do kupna. Moze jeszcze jakis otworek w topie na diode do podswietlenia to naprawde daje zaje..sty efekt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 bloki wypasiaste ciekawe jak osiagi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Tak spoko ale jaka cenka ich bedzie??? ten z kwadracikami fajniejszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Te piny sa ogromne! Rozumiem, ze ich zmniejszenie pociagneloby za soba wieksze koszty. Wykonanie jak zwykle :) Pierwsza klasa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Fajne :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 wygląd spox, tylko czekam na testy bo jestem na kupnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Wygląd mają super tylko teraz trzeba czekac na testy i ceny :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klost Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Chcialem kupic orbitala, jednak te nowe bloczki mnie calkiem rozwalily. Sa super :!: Mate, kiedy mozna sie spodziewac testow no i ceny? Jak mozesz podaj ich wymiary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 PODAJ CENY!!!!! Bloczki zajewypasiste ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Piękniusie :D Czy do nukleona też będzie taki poliwęglanowy top??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Czy bedzie Nukleon 2 (bardziej podobny do WW)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 mam do ciebie Mate male pytanko czy mozesz podac na forum roznice stopni jakie wystepuja w poszczegolnych twoich blokach musisz cos takiego miec przeciez jakos je testujesz jednakowy uklad albo jakas maszynka do wytwarzania ciepla no i rozne bloki wiem ze wiele ludzi zakwestionuje wiarygodnosc takich wynikow ale zawsze bylby jakis punkt odniesienia no i wreszcie dowiedzialbym sie ile stopni daje nukleon :) a wiec jak mozesz to napisz roznice stopni pomieszy blokami : nukleon orbital blast1 lev2 lev3 no i jescze te dwa nowe cudenka pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 No tak. Wiec pierwsze refleksje. Łby wkretow nie wylaza poza obreb bloku ale sa z bocznymi krawedziami zlicowane. Fakt ze boczne ścianki poglebien sa poprzerywane, ale za to w jednakowy sposob, znaczy frezikiem walcowym zostaly wykonane takie wglebienia. O1 i N1 były na wymiar 50mm a te sa na 49 i ten 1mm roznicy spowodowal ze w niektorych miejscach zostal nieco wyszczerbiony material. Z tego powodu cena bedzie powiedzmy nico niższa niz zakladalem. A co do ceny to bedzie ok przewiduje ze bedzie na poziomie 120zł -125zł z zapinką. Musze podliczyc i wtedy zapodam. Wymiary:49x76 i sposob mocowanie jak O1 i N1 czyli do dziur w sockecie lub z zapinką. Co tam jescze acha piny.... w tych warunkach wytworzeniowych nie dalo sie zejsc ponizej wymiarów 3x3mm. A tak dla Ciekawosci bedzie i N1 z poliwweglanowym topem nieco zmodowany ale bedzie i byc moze niedlugo. No nioc to na tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rampage Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 jeszcze przydałby się orbital z topem z poliwęglanu, bo jest on cholernie wydajny jak na swoją cenę, no i jest to sprawdzona konstrukcja - więc ja czekam na orbitala z poliwęglanem. Ale nie wiem, czy będzie to tak prosto zrobić - oring musi się zmieścić, co chyba pociągnie za sobą małą znianę rozmiaru kanału wewnątrz - Mate - mam rację? No i jeszcze jdno pytanko do Mate - gdzie teraz numer seryjny będziesz wybijał??? - bo miejsca pozostało niewiele :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 no i wreszcie dowiedzialbym sie ile stopni daje nukleon :) Jest sporo osób na forum z Nukleonami. Popatrz w opis - niektórzy dają linki do stron, gdzie są dokładne wyniki. Pamiętam, że ktoś miał idle/stres 32/34C. Ja mam (gdy jest normalna temp. = 27C, a nie jak teraz 34 :evil: ) to 33 idle, 35stres. Podkręcanie na tym bloku to rewelacja, bo temp. rośnie o jakiś 1C ma kazde +166Mhz (przynjamniej u mnie :twisted: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Masz w zupelnosci. Nie zmiesza sie wtedy zlaczki. Dlatego O1 nie bedzie z poliweglanem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Mate, popieram pomysł kolegi Dj. Gargamela na przeprowadzenie testów bloków w jednakowych warunkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Pomysł umrze zanim powstanie bo bedzie tak jak z MOD-CASE do tej pory bloków mi nie oddał w sumie 5 szt :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Pomysł umrze zanim powstanie bo bedzie tak jak z MOD-CASE do tej pory bloków mi nie oddał w sumie 5 szt :( :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: To po co oddawać bloczki jakimś lolom? Rozumiem, ze możesz nie mieć czasu, ale przecież masz zaufanch ludzi, np. tych, którzy pomagają ci w tworzeniu heh.pl, itp. itd.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Pomysł umrze zanim powstanie bo bedzie tak jak z MOD-CASE do tej pory bloków mi nie oddał w sumie 5 szt :( :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: To po co oddawać bloczki jakimś lolom? Rozumiem, ze możesz nie mieć czasu, ale przecież masz zaufanch ludzi, np. tych, którzy pomagają ci w tworzeniu heh.pl, itp. itd.... Taa, od razu znajda sie tacy ktorzy podwarza autentycznosc testu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Mate to sprawdzony sprzedawca, a na forum nie ma baranów, którzy dadzą sobie wcisnąć kit, ze na Lev i kręconym duronie jest 29 C. Przyn normalnych warunkach ofc. Ten test miłby raczej pokaztwać RÓZNICĘ między poszeczególnymi blokami, a nie ich konk. wydajność. Chodzi o to, żeby każdy mógł wybrać coś dla siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 jak dla mnie ten z lewej jest w miare ok, tylko że te bolce mogłyby byc mniejsze i byc ich o troche wiecej (ale ja w końcu specem nie jestem); a ten z prawej to sam nie wiem... (faktycznie przypomina niedokończone maze 4); ale mam pomysł na nazwe: ten z lewej: tłuczek do ziemniaków; a z prawej CC; Niezle :wink: Ja bym ten po lewej nazwal Cristal Breakwater (falochron :P) a ten drugi Cristal Moat (fosa :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kov Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 A mnie zastanawia dlaczego bloki projektowane w Polsce, robione w Polsce, i sprzedawane glownie Polakom maja miec angielskojezyczne nazwy? Ale coz widac taka moda jak wejdziemy do EU to w miesnym bedziemy kilo sasydzow kupowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...