Jeffrey Opublikowano 8 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2021 Witam. Jakiś czas temu zaczął mi hałasować jeden z dwóch wentylatorów w karcie GV-N960WF2OC-4GD. Wentylator to Everflow T129215SU DC 12V 0.50A. Zamówiłem nowy na Aliexpress z takimi samymi parametrami 12V 0.50A, ale dałem ciała bo rozstaw nóżek jest 2mm mniejszy, ale myślę że jakoś bym to zamontował. Problemem jest to że sprzedawca wysłał wentylator który ma 0.40A. Czy jeśli go zamontuję to wentylatory będą się tak samo kręciły mimo tego że mają inny amper?. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcoon84 Opublikowano 8 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2021 To jest tylko mniejszy pobór prądu. Powinny działać bez problemu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffrey Opublikowano 9 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2021 Dziękuję za pomoc falcoon84. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...