blaser Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Jak odinstalowac Intel chipset Utility 4.10.1013 w celu zainstalowania wczesniejszej wersji??? Po instalacji tej wersji zwolnila mi nagyrwarka i to dosc znacznie, a takze jak wkladam plytke do napedu to wskaznik myszy zatrzymuje sie do czasu rozpedzenia plyty (czyli ok. 10 - 15 s). Mam Windows 98 SE, plyte glowna na chipsecie Intel 810. DMA wlaczone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaser Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Instalacja nowszej wersji nic nie dala. Nagrywanie z predkoscia 32x wydluzylo sie z 2:45 do 3:25. Co robic??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 zainstalowac najnowzsza wersje 5.0 ktora jest juz od kwietnia - nie wiem po co instalowales stara wesje 4.xxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaser Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 To nic nie dalo. Uzycie procesora przy wkladaniu CD do CD-RW wynosi 100 % :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...