Skocz do zawartości
tadel

kupilem SL-02KIT i kupa

Rekomendowane odpowiedzi

plyta glowna to soltek sl-75frn-l , kupilem sl-02kit, podlaczylem pod plyte , w glosnikach slychac tylko pukniecie, zadnych dzwiekow, podlaczalem na dwa rozne sposoby do plyty, bo nie wiadomo gdzie pin 1, ale tylko w jednym przypadku slychac pykniecie w glosnikach, glosniki MT sereno 4.1 , moze ktos wie co z tym zrobic, gdzie lezy przyczyna ciszy w glosnikach? :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poczytaj dokladni instrukcje ,moze przeoczyles jakies ustawienia.Ja sie tym nie bawilem (i raczej ne mam zamiaru)

P.S - ile za to dales ?? Na allegro chodza czasami SBLive5.1 za 70zl ,a gra to o wielelepiej niz ten zintegrowany dzwiek (no i zawsze mozna @ na Audigy :wink: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poczytaj dokladni instrukcje ,moze przeoczyles jakies ustawienia.Ja sie tym nie bawilem  (i raczej ne mam zamiaru)

P.S - ile za to dales ?? Na allegro chodza czasami SBLive5.1 za 70zl ,a gra to o wielelepiej niz ten zintegrowany dzwiek (no i zawsze mozna @ na Audigy :wink: )

w instrukcji plyty glownej jest niewiele, tylko gdzie podlaczyc, przyznaje racje, mozna bylo kupic sblive, ale jak mam to cosik, to kcialem podlaczyc , z urzadzeniem nie bylo zadnej instrukcji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...