tadel Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 plyta glowna to soltek sl-75frn-l , kupilem sl-02kit, podlaczylem pod plyte , w glosnikach slychac tylko pukniecie, zadnych dzwiekow, podlaczalem na dwa rozne sposoby do plyty, bo nie wiadomo gdzie pin 1, ale tylko w jednym przypadku slychac pykniecie w glosnikach, glosniki MT sereno 4.1 , moze ktos wie co z tym zrobic, gdzie lezy przyczyna ciszy w glosnikach? :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 poczytaj dokladni instrukcje ,moze przeoczyles jakies ustawienia.Ja sie tym nie bawilem (i raczej ne mam zamiaru) P.S - ile za to dales ?? Na allegro chodza czasami SBLive5.1 za 70zl ,a gra to o wielelepiej niz ten zintegrowany dzwiek (no i zawsze mozna @ na Audigy :wink: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadel Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 poczytaj dokladni instrukcje ,moze przeoczyles jakies ustawienia.Ja sie tym nie bawilem (i raczej ne mam zamiaru) P.S - ile za to dales ?? Na allegro chodza czasami SBLive5.1 za 70zl ,a gra to o wielelepiej niz ten zintegrowany dzwiek (no i zawsze mozna @ na Audigy :wink: ) w instrukcji plyty glownej jest niewiele, tylko gdzie podlaczyc, przyznaje racje, mozna bylo kupic sblive, ale jak mam to cosik, to kcialem podlaczyc , z urzadzeniem nie bylo zadnej instrukcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...