katalizator Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Witam mam problem z dzwiekiem w win98 jest on zbyt cichy .Gdy zainstalowalem na chwile wina 2000 (jednak mialem za slaby komp zeby spokojnie go uzywac) dzwiek byl w pozadku bardzo glosny i wyrazny :lol: .Jednak po ponownym zainstalowaniu 98 pojawil sie znow ten problem .Mam jakas stara karte dziwkowa Joysound 16 bit nigdzie nie moge do niej znalesc sterownikow ,co mam zrobic?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Poszukac sterownikow :) Zwiekszyc glosnosc w panelu sterowania w multimedia jak dobrze pamietam a jak zle to dzwiek ... albo na glosniczku kolo zegara ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katalizator Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 to wszysztko jest zglosnione na maxa!! a sterwonikow nigdzie nie moge znalesc sa zaistalowane jakies domysle przez wina 98 es1868 Plug&play AudioDrive Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...