Nessay Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Witam. Czy ktoś kupował z Was karte tą co sprzedają (przerobioną)? jesli tak to co mozecie o niej powiedzic? warto kupować? nie ma błędów? czy też artefaktów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Ponoc nie mają bo pisza ze je przez kilka minut testują... ale jak jest naprawde to nie wiem... ale wydaje mi sie ze mona im wierzyc... chyba raczej sie z czytelnikami liczą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Nessay pliz. Don`t make me splash U. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlosss Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 ktos tam napisal ze to nie jest przerobka tylko ati wypuscilo radka 9500 z 256bitowa arch pamieci i nie mam mozliwosci zainstalowania jej pod win 98 a ponoc benchmark sprzedaje to niby przerobiona przez siebie... ja i tak bym wziol tego r9500 z zalmanem, bo raczej karta dziala a wydajnosc lepsza o ok 20% w stosunku do normalnego r9500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 ja bym bral tego radka z zalmanem na pokładzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...