jarkkkoo Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Witam mam swiezo kupiona karte r9500pro i monitor flatron795ft 17". Od jakiegos czasu (tzn od kilku godzin) zauwazylem ze co jakis czas pojawiaja sie poziome ledwo zauwazalne slady ktore leca sobie czasem w gore czasem w dol jak w starym tv. Jest to naprawde ledwo co widoczne (najlepiej widac gdy obraz jest czarny) mimo wszystko dosc irytujace. Czestotliwosc odswiezania mam ustawiona na 100 hz, probowalem nia kombinowac z mniejsza ale nic to nie daje. Hmm, co to moze byc ?? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 To są jakieś problemy z odświeżaniem, tylko teraz pytanie czy monitor czy grafa, ja radziłbym pożyczyć jakąś inną grafę i sprawdzić!! Wtedy będziesz wiedział czego to wina i odrazu do reklamacji! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Moim zdaniem wina leży po stronie monitora kumpel miał tak samo(pręga pionowa). Oddał do serwisu i po kłopocie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Witam! mak777 ma racje, musisz sprawdzic grafe i monitor. A tak poza tym, to zwroc uwage na swoja instalacje elektryczna w domu. U mnie jak jest wlaczony piekarnik (elektryczny of course) to mi obraz na monitorze zacznyna sie trzasc i sa takie paski (czasem tez piszczy i to mnie najbardziej denerwuje). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...