blood_reksio Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Problem tak jak w temacie. Mam Hp 710C komp dziala pod systemem win xp pro. Sterowniki pod drukarkę system zainstalował sobie sam, z resztą i tak nie ma nowych ma stronie hp. Drukarka drukuje mi tylko w trybie 300x300 dpi i zdjęcia w tym trybie wyglądają fatalnie (jakiść wydruku w gazecie) co mogę z tym zrobić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 blood reksio... mam ta sama drukarke i stwierdzam :/ u siebie ten sam problem :/ :/ :/ co wiecej zauwaz ze drukuje w 300x300 dpi tylko w odcieniach szarosci (drukowanie za pomoca czarnego kartridża). Jesli znajdziesz sposob, to powiedz. Ja nic nie wymyslulem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kura- Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 We wlasciwosiach drukarki wybiez zamiast paiperu zwyklego jakis HP. Automatycznie sie wtedy przestawia na 600x600 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...