alco81 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2021 Hej, dziś rano włączył mi się filozof i próbowałem przejrzeć informacje na portalach technologicznych ale zasadniczo nigdzie nie znalazłem tej informacji... Czy wprowadzenie Windowsa 11 automatycznie oznacza zakończenie rozwoju Windowsa 10? w sensie, że nie będą się już pojawiać nowe ulepszenia, poprawki funkcjonalności, itd... a jedynie rzeczy związane z bezpieczeństwem (jak dla pozostałych systemów) plus oczywiście łatanie dziur, bo podana jest cała tabelka "wspierania" wersji (pozwolę sobie zacytować za Wikipedią, być może ktoś jeszcze nie widział) 13 czerwca 2023 - Home, Pro, Pro Education i Pro for Workstations 11 czerwca 2024 - Enterprise, Education i IoT Enterprise 13 stycznia 2032 - LTSB/LTSC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2021 Raczej zwijany. Podzieli los wszystkich wcześniejszych windowsów. Będzie z nim analogicznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...