maxus1 Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 MAM KŁOPOT Z PŁYTĄ SOLTEK KT-600R NIEWIADOMO Z JAKICH PRZYCZYN PŁYTA NAGRZEWA SIĘ DO 60 STOPNI,CO MOŻE BYĆ TEGO POWODEM?? MOJA KONJIGURACJA: AMD ATHLON 2500+ BARTON Z FIRMOWYM AMD WIATRAKIEM PŁYTA SOLTEK KT-600R 256 DDR RAM 333MHZ KINGSTOM ATI RADEON 9200 64 DDR RAM DVI+TV IBM DESK STAR VANTEUR II CZY COŚ TAKIEGO 40GIGA NAGRYWARA TDK CYKLONE Z GÓRY DZIĘKUJE! : :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 plyta Ci sie nagrzewa czy procesor ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 raczej procek Ci sie nagrzewa do 60 na nie plyta niezly bys musiał miec piec w budzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Jeśl mostek, to znaczy żę coś nie tak przylega, dociśnij palcem coolera na mostku! Lub ściągnij i sprawdź czy jest pasta a jak nie ma to daj jakąś porządną ;] A jeśli CPU to normalka na standartowym coolerze, zmień go ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 jak to faktycznie procek,to raczej wina niewentylowanej budy i kiepsciutkiego box'owego coolera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxus1 Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 A JAKI WENTYLATOR BYŚCIE RADZILI?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 A JAKI WENTYLATOR BYŚCIE RADZILI?? jak masz kasiore to Volcano7+ (ok.140zl),jak nie to Spire FalconRock II cos kolo 50zl (zgaduje,ale pewnie zaraz ktos mnie poprawi) zerknij tutaj : http://www.pclab.pl/?art=&sid=4216&mode=nested&order=0 wiecej info na dziale chlodzenie :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxus1 Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 użyłem do sprzwdzenia całego kompa sisoftsandre i ona pokazuje coś takiego w : w mainboard information: Power/Aux temperature 61 teraz mam?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...