Michał1 Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 witam, wiem ze ten temat nie pasuje za bardzo na to forum,ale wydaje mi sie ze ktos mi pomoze:) - topic raczej dla wtajemniczonych :) Mianowicie chodzi mi o punktacje na egzaminie sprawnosciowym. Na stronach AWF-ów pisze tylko ze mozna uzyskać 40 punktów, za egzamin,ale nie pisze np. jaki czas na 100 m trzeba miec żeby otrzymać 10 pkt. Może ktoś z forumowiczów zdawal w tym roku, lub wie jakie sa te 'minima' :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Wiem, że na 50 metrów płynąc trzeba mieć 36 sekund żeby zaliczyć :D Czy coś koło tego 11 skund na setke na pewno trzeba by mieć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 kumpel zdawal ale mam gdzies informator z AWF'u z Gdanska z tego roku ...hmm w ogole to na stronie awf'u z gdanska jest wszystko napisane (nie podales jakie miasto) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...