damndog Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 posiadam skaner 1200ta z przystawka do slajdow/negatywow i podczas skanowania ich bardzo wkurza mnie fakt ze za kazdym razem (cokolwiek skanuje) twain czeka 40 sekund az lampa sie rozgzeje :/ na windosowym kreatorze trwa to z 10 sekund i wszystko wyglada dobrze. dlaczego producent "przedobrzyl" z tym czekaniem? i po cholere mam czekac 40 sekund na rozgzanie lampy skoro skanuje z przystawka?( swiatlo pada z gory, wiec od dolu sie nie swieci). jak dla mnie to jest tandeta a jakos nie moglem nigdzie znalesc jakiegos zastepczego twaina i czy wogole takie cos jest. aha zainstalowanie nowszej wersji driverow skonczylo sie na tym ze windows szukal po restarcie sterownikow, ktore przedtem sie zainstalowaly :/ pomocy(?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legolas Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Z tego co wiem to nie trzeba czekać. Możesz wcisnąć przycisk pomiń. Tak jest w moim BP 2400TA Plus. Nie ma to żadnego wpływu na scany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Na stronie musteka już ktoś poruszył to pytanie i odpowiedź jest w faq bodajże. Tylko jeżeli ich rozwiązanie problemu jest tak samo dobre jak odpowiedź na moje pytanie to nic to nie zmieni ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...