Casio Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Witam.Posiadam Epoxa 8rda3 i pracuję na Windowsie XP.Chodzi o to że kilka urządzeń np:karta sieciowa,graficzna,telewizyjna,koncentrator usb posiadają te same IRQ przynajmniej z tego co widzę w Windowsie we właściwościach systemu[Program Aida pokazuje że IRQ są współdzielone][windows że niema urządzeń powodujących konflikty]czy to jest normalne,czy system dobrze pracuje w ten sposób.Dodam że zmieniałem polożenie kart w slotach pci ale IRQ się niezmieniły.Słyszałem od paru kolesi że to nienormalne i płyta jest do bani.Co wy o tym sądzicie.Bardzo mnie to nurtuje i bedę wdzięczny każdemu za odpowiedż. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 spróbuj dac to współdzielone IRQ w biosie na RESERVED. Spowoduje to pozostawienie tylko jednego urzadzenia na tym IRQ, reszta przejdzie na inne przerwania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casio Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Ok tylko w którym miejsu w biosie sie to znajduje bo jakos tego niewidze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...