DooDah Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Mam taki maly problem otoz: ostatnio mam problemy z temp. na grafice. prawdopodobnie sa one spowodowane proba zdjecia radiatora (czyt. lekko go naruszylem). ale nie o tym mowa. chodzi o to, ze video encoder sie straszebnie grzeje (na oko jakies 50-60C obraz na tv sie zalamuje). kupilem wiec sobie radiatorek (za 10 zl!!!!!!2.5x2.5). czy po przyklejeniu go do encodera strace gwarancje??? i czy bedzie go mozna potem zdjac (latwo)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 kolejny topic, gdzie oferooje swoje usloogi :P jezeli wyslesz mi koperte zwrotna, to ci moge qpic plastry zelowe, a w twoim wypadq plaster zelowy, ldnie przewodzi i latwo go zerwac 4x4 cm, czy siakos tak kosztooje 4 zeta, czy siakos tak :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 kolejny topic, gdzie oferooje swoje usloogi :P jezeli wyslesz mi koperte zwrotna, to ci moge qpic plastry zelowe, a w twoim wypadq plaster zelowy, ldnie przewodzi i latwo go zerwac 4x4 cm, czy siakos tak kosztooje 4 zeta, czy siakos tak :P Podpisz z Sklep.Tweak umowe na dostawe plastrow zelowych ;) masz jakas fotke tego tak przy okazji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Na tym małym jest jakies cos klejace. ale bardziej chodzi mi o gwarancje i czy encoder sie nie zpsuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...