Lucky_Han Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 Witam, czy osoba wysyłająca przelew blik na mój numer telefonu(nie ma mnie w kontaktach) widzi moje dane, czyli imię i nazwisko? Jest to widoczne w historii transakcji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakk87 Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2022 nie widzi, a co chcesz kogoś oszukać na blika? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angry Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2023 W dniu 25.09.2022 o 22:41, Lucky_Han napisał: Witam, czy osoba wysyłająca przelew blik na mój numer telefonu(nie ma mnie w kontaktach) widzi moje dane, czyli imię i nazwisko? Jest to widoczne w historii transakcji? Tak, widać nawet adres. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...