Lipny Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Witam. Niestety prawdopodobnie będe musial się pozbyć mojego wysłużonego SB128. Kupię sobie płyte EPoX 8RDA3 z integrowanym dzwiękiem na układzie CMI9739A. W związku z tym mam pytanie który dzwięk lepszy. Mam zatrzymac SB128 czy może kupić Terratec 128I(za 66zl) czy mieć to co bedzie onboard czyli CMI9739A. Na dzwiku 5.1 mi nie zalezy. Chce tylko dobrej jakości stereo. Głośniki mam dobre bo Cambridge SoundWorks 2.1 Doradzcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 na tych hmm..... "dobrych" głośnikach to roznicy nie poczujesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Różnica jest. Niestety nawet znaczna. MP3 dla CMI9739A to szczyt możliwości. Nawet na tych DOBRYCH głośnikach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...