kaboom Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Interesuja mnie opinie na temat tej plyty.. A najbardziej to: Czy da sie zmieniac w biose FSB, jesli tak to w jakim zakresie i co ile MHz.. jesli ktos ma te plyte to bylbym wdzieczny za wszelkie uwagi bo mam zamiar sobie ja sprawic i dolozyc do niej Tulipana 1.2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 tutaj jest recka. w ogole to nie pakuj w to kasy. rok temu moze to i bylo dobrym rozwiazaniem, ale teraz lepiej zainwestuj w p4 1.6 albo athlonka, z prostych wzgledow - gniazdo fcpga umiera(nieprzyszlosciowe) nic wiekszego niz zajebis* drogi pentium III w nia nie wlozysz, brak obslugi ddram. max ile wcisniesz w nia ramu to 512, moze o czyms zapomnialem. w kazdym razie odradzam :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaboom Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Hmm moze to i nie przyszlosciowy socket ALE: Jak dla mnie wystarczy, nie bawi mnie kupowanie co chwila nowego sprzetu, ocelowo obsadze w nim Tulipana 1.2 i go po prostu skrece do granic stablinosci. A pozniej, tzn za 2 -3 lata znowu wymiana plyty i porcka na cos nowego.. Aha, no i ztego testu nie dowiedzialem sie w jakich zakresach mozna regulowac FSB na tej plycie z poziomu biosu ;) A na tym mi najbardziej zalezy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 przypuszczam ze ma do od 66-200(moze wiecej) regulowane co 1 mhz. to juz chyba stadart. btw - jesli chcesz zasadzic w nim C1.2T to nie bedzie ci potrzebne wiecej niz regulacja do 133 :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...