mechl!k Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 hehehe [; co chwila tylko seks im w głowie... Rydzyk by im pokazał... [; E, właśnie, jeszcze sie okaże że tego w polsce nie wydadzą, a chce pograć troche, może być ciekawa "przygodówka" [; No jak mieliby wydac to by już ją wydali - premiera była chyba w 2004/2005.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _oC_ Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 mam 14 lat... [; a co do nie wyżtości... jestem wyżyty [; po prostu jestem ciekaw tej gry ;)Mówisz, ze ostro jeździsz jakas pania w tym wieku ? :D Co mama na to ? :lol2: Stary dostaniesz gruzlice na starosc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łuki85 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Mówisz, ze ostro jeździsz jakas pania w tym wieku ? :D Co mama na to ? :lol2: Stary dostaniesz gruzlice na starosc :D Może jedzie serenką :D Ja sprzedaje już tą gre w polskiej wersji językowej. ZAPRASZAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 mam 14 lat... [; a co do nie wyżtości... jestem wyżyty [; po prostu jestem ciekaw tej gry ;) Nadgarstek zapewne boli od sterowania myszka? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 gralem w to... nic ciekawego.. dretwa gierka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 nie potrzebuje ręki by sie zadowolić, chyba że Ciebie coś boli, ale ja raczej na to nie pomoge... o.0 a co do gry, w media po 20 zł chodzi [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...