pablo163 Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Witam all Równierz pozdro ze zgniłego zachodu :) MAm pytanko Załozylem adsl i chcialem sprawdzic jego maksymalne przyspieszenie I teraz czy jest jaksi program do tego jak narazie bez problemu mam 220kb/s i w kazza ile plikow nie dodam sciaga je ok 33kb/s roznie a przy sciaganiu plikow z serwerow nie spada jak kazza chodzi pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Witam all Równierz pozdro ze zgniłego zachodu :) MAm pytanko Załozylem adsl i chcialem sprawdzic jego maksymalne przyspieszenie I teraz czy jest jaksi program do tego jak narazie bez problemu mam 220kb/s i w kazza ile plikow nie dodam sciaga je ok 33kb/s roznie a przy sciaganiu plikow z serwerow nie spada jak kazza chodzi pozdro witam :) moglbys to przepisac po polsku ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Po Plsku oki w duzym skrucie Potrzebny mi program do testowania lacza:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Dumeter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Dumeter podaje tylko biezacy, zapraszam tu http://www.numion.com/YourSpeed/Checkup.ph...at=600&Layout=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 A JEST JAKIŚ PROGRAM DO PRZYŚPIESZENIA ŁĄCZA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 A JEST JAKIŚ PROGRAM DO PRZYŚPIESZENIA ŁĄCZA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Tak, program polega na wykupieniu szerszego pasma :) Ale pewnie masz na mysli program umozliwiajacy lepsze wykorzystanie posiadanego juz pasma, odpowiedz wiec brzmi tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Tak, program polega na wykupieniu szerszego pasma :) Ale pewnie masz na mysli program umozliwiajacy lepsze wykorzystanie posiadanego juz pasma, odpowiedz wiec brzmi tak. a jaki to program ??? i skąd go można ściągnąć ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...