Skocz do zawartości
Ituriel

..:: Tepsa wars ::.. -Tepsa VS abonent

Rekomendowane odpowiedzi

Podobno na jesieni mają wprowadzić Neostradę o prędkości 1Mbit w cenie dzisiejszej 512, a 512 ma być tańsza, więc TPSA czuje na plecach oddech konkurencji.

Dopa tam nie konkurencja ;), u mnie chyba jedyną konkurencja dla tepsy może być muł (zwieżątko nie progran p2p) przenoszący na grzbiecie zera i jedynki :D, efekt tego taki, że na neostrade migę liczyć najwcześniej za milion lat :D

Dzisiaj przejezałem obok centrali Tpsa. Kręcił się w pobliżu jakis koleś w koszulce z logo tp. /później okazało się że to pracownik prywatnej firmy, której tpsa zleca różne naprawy/ Człowiek kulturalnie wyjaśnił mi że właśnie w raszynie wymieniają całą centralę, z dwuch kontenerów przenoszą do sąsiedniego budynku. Co ciekawe to ten przypadek z zamioenionym numerami co o nim pisałem nie jest jednostkowy, a dziennie niedziała około 300 linii..... i jak tu sie nie kqrwić :/.... a najciekawsze to co mi powiedział o neo+ (przy mnie zadzwonił do kogoś kto jest odpowiedzialny za crrosowanie), otóż przy dobrych wiatrach to neo będę miał za dwa tygodnie. Jutro ędzie 14 dzień od podpisania umowy. Więc ten dopuszczalny termin może podwoić się..... <font color="#FF0000">[ciach!]</font> mać!

A jeszcze dwa tygodnie byłem taki zadowolony jak odbierałem pakiet startowy, a "panienka z okienka" zapewniała mnie że góra dwa, trzy dni będzie śmigać. I już 20 ludków w raszynie ma neo działające. ( oficjalnie zakładali od 1lipca.

moze to glupie ale jak podanie zlozyles wczesniej niz inni to najpuzniej ci podlaczom ja zlozylem miesiac po koledze i umnie szybciej podlaczyli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[...]

moze to glupie ale jak podanie zlozyles wczesniej niz inni to najpuzniej ci podlaczom ja zlozylem miesiac po koledze i umnie szybciej podlaczyli

"Prawdopodobny czas aktywacji przesunie się o kolejne dwa tygodnie." to mniej więcej powiedziała mi pani z infolini....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi