marcin77 Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 no właśnie, przy wchodzeniu do gier lub po kilku minutach grania, zwis totalny i restart, wyłączyłem agp x8 i chodzi jak ta lala, co z tym jest ??, dodam że stery wszystkie dołączone były instalowane ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 no właśnie, przy wchodzeniu do gier lub po kilku minutach grania, zwis totalny i restart, wyłączyłem agp x8 i chodzi jak ta lala, co z tym jest ??, dodam że stery wszystkie dołączone były instalowane ?? pewnie BIOS, albo sterowniki do twojej mobo. Nie ma roznicy wlasciwie pomiedzy 8x a 4x takze bym sie tak nie przejmowal tym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 tak podejrzewałem, ale jedno napięcie jest 3.15-20 zamiast 3.3v i być może to będzie tą odpowiedzią ale musze zdobyć zasiłke, druga sprawa jak na 4 jest to chodzą gierki wszystkie, jedynie w 3dmark wywala się w tym samym miejscu :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 zrob mix strownikami - to najpierw - nowe wersje i kilka kombinacji potem bedziemy sie nad sprzetem zastanawiac jesli nie pomoze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 sterowniki są najnowsze 44.03 do grafy, via raczej nic nie pomoże :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Może poszukaj na stronie GB czy nie ma jakiegoś nowszego biosu do płyty który usuwa problemy z AGPx8. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoiYa Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Możesz spróbować przyspieszyć AGP np. do 67-68MHz i wtedy włącz AGPx8. Miałem taki sam problem a po zwiększeniu AGP chodzi do teraz bez problemu. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zastanów się nad F3a - beta: http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Suppor...S_GA-7VAX-A.htm Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...