ssound Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Kupilem i zalozylem wlasnie ten coler, to taki następca Falcon Rocka II :) Mam pytanie co to temperatur, najpierw zalozylem go na jakiejs srebrnej pascie to doszlo mi w biosie do 55 stopni hehehe, no ale zdjolem i dalem silicon biały jakis balas tez, ale jest lepiej - mam te 55 ale po 3D marku, zamknieta obudowa, gorąco w domu zajebiscie, procek niewiele podkrecony - na 1518Mhz Mogą byc te temperatury czy nie bardzo? na wczesniejszym Spire mialem o 4 stopnie chlodniej ale duuużo glosniej, ten coler jest poprostu niesłyszalny. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 IMHO o wiele za dużo, ja mam takie temperatury (+- 5C) na FR II i przy 2300 Mhz ... ile masz stopni w obudowie,jaki procek (stepping) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Teraz w obudowie mam 36° ale ją otworzylem, przy zamknietej jest w sumie tyle samo bo gorąco mam w domu, jest dodatkowy wentyl też wyciagajacy powietrze. Procek to Palomino, Revision/Stepping 6/2(0) , Steping mask A5 - tak podaje sandra, o to chodzi? Jezeli masz +- 5°C tzn ze masz 60° w ful load? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 a jak palomino to dobre temperatury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Jezeli masz +- 5°C tzn ze masz 60° w ful load? :) Tak przy max stresie .. no ale i tak uwazam ze nawet jak na palomino to za duzo przy tak niskim zegarze :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 u mnie palomino na 1580 jedzie max 52*C na psorym alu culermasterze i wiatraku 80mm @ 2300rpm ktorego czesc wieje obok radiatora seryjnie mial on 60x60x10-15mm @ 6800rpm! hehe suszarra byla, na procu cs i pasta ta srebrna titana sou wysokie te temp sa .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...