Skocz do zawartości
ssound

Cooler WhisperRock IV - SUPER SILENT !

Rekomendowane odpowiedzi

Kupilem i zalozylem wlasnie ten coler, to taki następca Falcon Rocka II :)

Mam pytanie co to temperatur, najpierw zalozylem go na jakiejs srebrnej pascie to doszlo mi w biosie do 55 stopni hehehe, no ale zdjolem i dalem silicon biały jakis balas tez, ale jest lepiej - mam te 55 ale po 3D marku, zamknieta obudowa, gorąco w domu zajebiscie, procek niewiele podkrecony - na 1518Mhz

Mogą byc te temperatury czy nie bardzo? na wczesniejszym Spire mialem o 4 stopnie chlodniej ale duuużo glosniej, ten coler jest poprostu niesłyszalny.

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz w obudowie mam 36° ale ją otworzylem, przy zamknietej jest w sumie tyle samo bo gorąco mam w domu, jest dodatkowy wentyl też wyciagajacy powietrze.

Procek to Palomino, Revision/Stepping 6/2(0) , Steping mask A5 - tak podaje sandra, o to chodzi?

Jezeli masz +- 5°C tzn ze masz 60° w ful load? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie palomino na 1580 jedzie max 52*C na psorym alu culermasterze i wiatraku 80mm @ 2300rpm ktorego czesc wieje obok radiatora seryjnie mial on 60x60x10-15mm @ 6800rpm! hehe suszarra byla, na procu cs i pasta ta srebrna titana

sou wysokie te temp sa ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi