kloper Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Słuchajcie. Nie mialem kasy na koncie to sie bawilem i wprowadzalem rozne cyferki myslac ze trafie. I wkoncu miła pani mowi mi ze zostal zablokowany telefon i jakis numer podaje ale nie moge tam zadzwonic. Hehe niezle akcje z tym telefonem mam. Acha i mam w ERA Tak Tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Był topic o nielegalnym zasilaniu. Coś było, że po dniu odblokowują. Ale może masz mniej szczęścia i Ci zablokowali na dobre :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 ktos kiedys powiedzial czym sie mozesz pobawic jak nie ma co robic; trzeba bylo posluchac; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 trzeba bylo sie nie bawic we wprowadzanie roznych cyferek :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Tu jest topic o tym, ktoś tam faktycznie pisze, że po 24h się odblokowuje... http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=39356 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloper Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 I co teraz ??? Mam karte z 20 zł i nie moge jej wprowadzic. Dzwonie pod ten <span style="color:red;">[ciach!]</span>y numer 602960200 , jakis s<span style="color:red;">[ciach!]</span>ysyn cos gada i nie mozna nic zrobic nie mozna sie polonczyc z tym konsultantem ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Cytat ktos kiedys powiedzial czym sie mozesz pobawic jak nie ma co robic; trzeba bylo posluchac;widelcem :P ??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloper Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Przepraszam bardzo, co wspólnego ma twoja odpowiedz z tematem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...