B3T0N Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 widzieliscie to gdzies ??? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 nie wiem , gdzie w necie mozna kupic - poszukaj w sklepach z armatura pneumatyczna - tutaj przykladowy katalog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginger78 Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 a dlaczego w necie?? zajdz do leroy merlin albo castoramy i kup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 u mate'a byly w tym stylu - cromowane or smth :?: :wink: :roll: B3ton :arrow: ktory to juz projekt wystartował? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Mi tez by się kilka przydało szczególnie takich jak ta pośrodku z gwintem. I najlepiej coś okolo 13/11 lub 14/11mm albo coś podobnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 u mate'a byly w tym stylu - cromowane or smth :?: :wink: :roll: B3ton :arrow: ktory to juz projekt wystartował? :wink: czwarty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 B3ton ... zaloz na necie jakis katalog ze swoimi modami i wogule.. podobaja mi sie... a ty jestes wykrecony gościu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 podobne do tych mosieznych sa w castoramie w dziale ogrod kupilem 4takie za jakies 20zl (nie pamietam dokladnie) tylko ze maja gwinty standardowe (ja mam 1/2 cala) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...