Skocz do zawartości
j.h.hudy

IE mi sie wiesza

Rekomendowane odpowiedzi

Hej!

Jestem w interku od 1 godziny i przez ten czas Internet Explorer zawiesil mi sie ok.10 razu

Moja wersja to 6sp1,Duron 800 ,ecs k7vza, geforce mx 200

Wynik 3dmark:1376

Wynik w pcmark to 2005

Dlaczego tak sie dzieje

Temp. proca 43,zasilki 40,plyty to 39

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokladnie ! Opera jest po prostu rewelacyjna, np. GESTY MYSZA, super rzecz,szybko uzaleznia :)

martwi mnie,ze wciaz rak wiele www jest optymalizowane pod IE i czasem Opera sobie nie radzi, ale to b. rzadko.

mozilla juz umiera, wiec nie ma sensu sie w nia pchac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koles najpierw poczytaj aby pozniej glupot nie <span style="color:red;">[ciach!]</span>olic.

Mozilla jest wg mnie lepsza od Opery , gesty tez ma (mozilapl.org) ale to tylko moje odczucie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koles najpierw poczytaj aby pozniej glupot nie <font color="#FF0000">[ciach!]</font>.

Mozilla jest wg mnie lepsza od Opery , gesty tez ma (mozilapl.org) ale to tylko moje odczucie.

Mozilla Rulez :!: :!: :!: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fakt mozilla jest zajebiozna. we wczesniejszych wersjach mialem problemy ze stabilnoscia teraz jest OK.

uzywam mozilla 1.4RC1 + Orbit3+1

UPDATE:

Numerem jeden przeglądarek jest IE 6.0 z udziałem 66,3 proc. IE 5.5 zabrał dla siebie 14,5 proc rynku, podczas kiedy IE 5.0 12,7 proc.. Na czwartym, ale bardzo odległym miejscu ulokowała się Mozilla z udziałem około 1,6 proc (sumaryczny udział przeglądarek korzystających z technologii Mozilli wynosi ponad 4 proc.). Opera czy też „jabłuszkowe” Safari to już udziały ułamkowe – odpowiednio 0,6 i 0,25 proc.

to stad

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

koles to sobie mow do mamy !!! grrrrr

umiera ? znasz znaczenie tego slowa ?

Ty wlasnie czytaj, to sie dowiesz, ze juz nie bedzie upgrade mozilli, bo firma zaprzestala tego z powodu "wygryzienia" przez IE.

He he he .... http://7thguard.net/news.php?id=3253

Wbijanie w trupa 2 miliony $?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi