j.h.hudy Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Hej! Jestem w interku od 1 godziny i przez ten czas Internet Explorer zawiesil mi sie ok.10 razu Moja wersja to 6sp1,Duron 800 ,ecs k7vza, geforce mx 200 Wynik 3dmark:1376 Wynik w pcmark to 2005 Dlaczego tak sie dzieje Temp. proca 43,zasilki 40,plyty to 39 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 przerzuci sie na opere albo mozille :) zrob reinstall ie moze pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 reinstal windowzy ew. zainstaluj sobie jakas normalna przegladarke, polecam OPERA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Opera - jedyna słuszna przeglądarka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 dokladnie ! Opera jest po prostu rewelacyjna, np. GESTY MYSZA, super rzecz,szybko uzaleznia :) martwi mnie,ze wciaz rak wiele www jest optymalizowane pod IE i czasem Opera sobie nie radzi, ale to b. rzadko. mozilla juz umiera, wiec nie ma sensu sie w nia pchac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 ja bylem wiernym uzytkowniem IE,ale jak sie zaczelao ostatnio kaszanic to najnowsza OPERA i bardzo mi sie podoba! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 mozilla juz umiera, wiec nie ma sensu sie w nia pchac.Koles najpierw poczytaj aby pozniej glupot nie <span style="color:red;">[ciach!]</span>olic. Mozilla jest wg mnie lepsza od Opery , gesty tez ma (mozilapl.org) ale to tylko moje odczucie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 koles to sobie mow do mamy !!! grrrrr umiera ? znasz znaczenie tego slowa ? Ty wlasnie czytaj, to sie dowiesz, ze juz nie bedzie upgrade mozilli, bo firma zaprzestala tego z powodu "wygryzienia" przez IE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 mozilla juz umiera, wiec nie ma sensu sie w nia pchac.Koles najpierw poczytaj aby pozniej glupot nie <font color="#FF0000">[ciach!]</font>. Mozilla jest wg mnie lepsza od Opery , gesty tez ma (mozilapl.org) ale to tylko moje odczucie. Mozilla Rulez :!: :!: :!: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 fakt mozilla jest zajebiozna. we wczesniejszych wersjach mialem problemy ze stabilnoscia teraz jest OK. uzywam mozilla 1.4RC1 + Orbit3+1 UPDATE: Numerem jeden przeglądarek jest IE 6.0 z udziałem 66,3 proc. IE 5.5 zabrał dla siebie 14,5 proc rynku, podczas kiedy IE 5.0 12,7 proc.. Na czwartym, ale bardzo odległym miejscu ulokowała się Mozilla z udziałem około 1,6 proc (sumaryczny udział przeglądarek korzystających z technologii Mozilli wynosi ponad 4 proc.). Opera czy też „jabłuszkowe” Safari to już udziały ułamkowe – odpowiednio 0,6 i 0,25 proc. to stad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 koles to sobie mow do mamy !!! grrrrr umiera ? znasz znaczenie tego slowa ? Ty wlasnie czytaj, to sie dowiesz, ze juz nie bedzie upgrade mozilli, bo firma zaprzestala tego z powodu "wygryzienia" przez IE. He he he .... http://7thguard.net/news.php?id=3253 Wbijanie w trupa 2 miliony $? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...