Dario_82 Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Witam! Mam problem z windowsem 2000 po zainstalowaniu go(sprzęt:duron 750,128 RAM, grafika 32RAM,itd.)system nie podpisuje cyfrowo sterowników przez co nie dziala poprawnie poława rzeczy w kompie. Ostatnio komputer zaczął wariować również pod 98, tzn np. po uruchomieniu translatora dosłwnie po 5 min. wiesza sie i trzeba resetowac kompa.Może ktos spotkal sie z podobnymi problemami? Nie wiem czy winny jest system czy komp? Z góry dzia za pomoc! Dario :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Podaj DOKŁADNĄ konfigurację i co Ci pod 2k nie działa to Ci może pomożemy, tak to nawet zgadywać nie ma sensu. Jak Ci się wiesza wszędzie, a przedtem nie wieszał to może to być wina temperatur w te upały. Chociaż musiałbyś mieć fatalne chłodzenie żeby duron się przegrzewał. Najlepiej sprawdź jakie masz temperatury. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Cos mi sie wydaje, ze to sterowniki musza byc podpisane i miec certyfikat microshitu WHQL (czy jakos tak ;) ). Sprawdz temperatury jak mowi kain, a takze napiecia, bo moze zasilka ci nie wyrabia. Podaj wiecej szczegolow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Cos mi sie wydaje, ze to sterowniki musza byc podpisane i miec certyfikat microshitu WHQL (czy jakos tak ;) ). Nie zawsze muszą być podpisane :) Ot chociażby do SDI nie są, a działają bezproblemowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Wlasnie chodzilo mi o to, ze to stery musza byc podpisane same w sobie, a nie otrzymywac podpis od systemu. Chyba kolesie z microshitu testuja to i wystawiaja ten smieszny certyfikat ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario_82 Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Dzieki! To nie moj komp, wiec jak zbiorę wiecej informacji to zaraz napiszę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...