abramakabra Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Witam, mam trzy sprawy: 1. Gdzie można kupić Epoxa 4G4A+ ??? Obleciałem chyba wszystkie sklepy internetowe i WGK i nic, jedyne na co trafiłem to Epox 4BDE :cry: :cry: :cry: 2. Co sądzicie o monitorze Mitsubishi 740-SB 17" ??? Miałem go sobie dziś kupić ale jakiś kretyn z WGK porysował chusteczką cały ekran (!!!) a mieli tylko jeden taki i umówiłem się z nimi na jutro. 3. Czym czyścić takie monitory jak chusteczką można je nieźle porysować ??? Prosze o możliwie szybkie odpowiedzi bo jutro znowu jade na wgk po ten monitor. Thx. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 No chyba wszyscy na weekend na działki powyjeżdżali... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Na www.monitor.pl masz jego dane i cene ;]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Jak można mnoitor chusteczką ekran porysować ? Chyba że sie wcześniej tą chusteczką buty czyści. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 I Ty się mnie pytasz :lol: :lol: :lol: To było tak: oglądam ekran patrze pod słońce i na środku widze małą smugę. Pytam się tego co tam sprzedawał czy to smuga, czy maska jest porysowana. On wyjął chustke i zaczął czyścić na sucho. Nie pomagało to zaczął mocniej... i jebnął taką krechę przez pół monitora... :) To zaczął próbować ją czyścić ;) Krzyczy do drógiego cyt. "Ej Piotrek cho no tu bo jakąś kreskę zrobiłem na monitorze i niemogę jej usunąć tylko następne się robią" 8) 8) 8) Dodam że męczył go tą chusteczką z 15 min ;D Następnie zrezygnowani panowie zaczęli się kłócić którego wina że taki porysowany... :twisted: Jeden nawet poszedł do stoiska obok pożyczyć jakiś płyn ale nie chcieli mu dać i bym musiał go kupić za 30 zeta a i tak te szramy wyglądały na takie nie do zdarcia i umówiłem się z nimi że z magazynu wezmą na niedziele drugi taki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 I Ty się mnie pytasz :lol: :lol: :lol: To było tak: oglądam ekran patrze pod słońce i na środku widze małą smugę. Pytam się tego co tam sprzedawał czy to smuga, czy maska jest porysowana. On wyjął chustke i zaczął czyścić na sucho. Nie pomagało to zaczął mocniej... i jebnął taką krechę przez pół monitora... :) To zaczął próbować ją czyścić ;) Krzyczy do drógiego cyt. "Ej Piotrek cho no tu bo jakąś kreskę zrobiłem na monitorze i niemogę jej usunąć tylko następne się robią" 8) 8) 8) Dodam że męczył go tą chusteczką z 15 min ;D Następnie zrezygnowani panowie zaczęli się kłócić którego wina że taki porysowany... :twisted: Jeden nawet poszedł do stoiska obok pożyczyć jakiś płyn ale nie chcieli mu dać i bym musiał go kupić za 30 zeta a i tak te szramy wyglądały na takie nie do zdarcia i umówiłem się z nimi że z magazynu wezmą na niedziele drugi taki.buahahaah, ale lamy sa na tym WGK, juz sobie wyobrazam ten monitor :lol: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Jak to zobaczyłem to 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Może to wina monitora :? A czym się to czyści bo oni tą chustką zrobili tak jakby po przekątnej papierem ściernym przejechało... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 uahahhahaha to jakis mistrz musial byc od tej chustki, moze on w nia wczesniej smarkal? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 O epoxa zapytaj na www.digitech.pl prowadza sklep internetowy i jak zamowisz to na 99% sciagna ci go. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...