Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam trzy sprawy:

1. Gdzie można kupić Epoxa 4G4A+ ??? Obleciałem chyba wszystkie sklepy internetowe i WGK i nic, jedyne na co trafiłem to Epox 4BDE :cry: :cry: :cry:

2. Co sądzicie o monitorze Mitsubishi 740-SB 17" ??? Miałem go sobie dziś kupić ale jakiś kretyn z WGK porysował chusteczką cały ekran (!!!) a mieli tylko jeden taki i umówiłem się z nimi na jutro.

3. Czym czyścić takie monitory jak chusteczką można je nieźle porysować ???

Prosze o możliwie szybkie odpowiedzi bo jutro znowu jade na wgk po ten monitor. Thx.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I Ty się mnie pytasz :lol: :lol: :lol: To było tak: oglądam ekran patrze pod słońce i na środku widze małą smugę. Pytam się tego co tam sprzedawał czy to smuga, czy maska jest porysowana. On wyjął chustke i zaczął czyścić na sucho. Nie pomagało to zaczął mocniej... i jebnął taką krechę przez pół monitora... :) To zaczął próbować ją czyścić ;) Krzyczy do drógiego cyt. "Ej Piotrek cho no tu bo jakąś kreskę zrobiłem na monitorze i niemogę jej usunąć tylko następne się robią" 8) 8) 8) Dodam że męczył go tą chusteczką z 15 min ;D Następnie zrezygnowani panowie zaczęli się kłócić którego wina że taki porysowany... :twisted: Jeden nawet poszedł do stoiska obok pożyczyć jakiś płyn ale nie chcieli mu dać i bym musiał go kupić za 30 zeta a i tak te szramy wyglądały na takie nie do zdarcia i umówiłem się z nimi że z magazynu wezmą na niedziele drugi taki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I Ty się mnie pytasz  :lol:  :lol:  :lol: To było tak: oglądam ekran patrze pod słońce i na środku widze małą smugę. Pytam się tego co tam sprzedawał czy to smuga, czy maska jest porysowana. On wyjął chustke i zaczął czyścić na sucho. Nie pomagało to zaczął mocniej... i jebnął taką krechę przez pół monitora... :) To zaczął próbować ją czyścić ;) Krzyczy do drógiego cyt. "Ej Piotrek cho no tu bo jakąś kreskę zrobiłem na monitorze i niemogę jej usunąć tylko następne się robią"  8)  8)  8) Dodam że męczył go tą chusteczką z 15 min ;D Następnie zrezygnowani panowie zaczęli się kłócić którego wina że taki porysowany...  :twisted: Jeden nawet poszedł do stoiska obok pożyczyć jakiś płyn ale nie chcieli mu dać i bym musiał go kupić za 30 zeta a i tak te szramy wyglądały na takie nie do zdarcia i umówiłem się z nimi że z magazynu wezmą na niedziele drugi taki.

buahahaah, ale lamy sa na tym WGK, juz sobie wyobrazam ten monitor :lol: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...