nrl Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Co myślicie o tym wiatraku: http://allegro.pl/show_item.php?item=15088581 Cena bardzo zachęcająca 8O Mam zamiar kupić sobie dwa albo trzy wiatraki nie wiem co wybrać COMAIR ROTRON czy papsta : http://allegro.pl/show_item.php?item=14914003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Ten Papst jest etrem fajny cvhyba sobie takiego qupie i zamontuje na xdrema będze suber chlodził proca, przy okazji na pamiątki i nb też powiejje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Ten comair rotron ma zasilanie 48V i nie startuje na 12V. Pozatym jest głośny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Papst chodzi na 12V niesłyszalnie z 1,5m. Na 30V jest głośny jak odkurzacz, ale wydajniejszy od odkurzacza. Na nominalne 48 to pewnie fruwa a przy maxymalnym 60V zasilaniu osiąga prędkość naddźwiękową ;) Mam i polecam (tylko wielkie to i ciężkie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 biez papsta i daj mu 12V bendzie cichutko :) i wydajnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 mam tego papsta i na 12V chodzi rewelacja slychac tylko charakterystyczny telikatny tukocik lozysc - ale powyzej 0,5 metra w ogole nie daje znaku zycia dzwiekiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...