EzD3athh Opublikowano 9 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2022 Witam mam problem z drugim monitorem po uruchomieniu komputera jeden uruchamia się normalnie natomiast na drugim cały czas wyskakuje na przemian "out of range" i "no signal" Komputer wykrywa drugi monitor ponieważ w ustawieniach ekranu można zmieniać rozdzielczość monitora, i po podłączeniu wyskakują tak jakby nowe opcje edycji w zakładce Ekrany w ustawieniach, ale nic to nie daje błąd cały czas występuje, dodatkowo cały czas słychać charakterystyczny dźwięk "podłączania i odłączania" urządzenia do komputera. Próbowałem odłączyć oba monitory i podpiąć tylko ten z błędem ale nic to nie dało Monitory to: samsung nie pamiętam modelu rozdzielczość 1920x1080 na złączu HDMI NEC multisync E223W (maksymalna rozdzielczość w ustawieniach to 1680x1050) na złączu Displayport karta graficzna to rx 5500xt gaming x msi w razie pytań mogę załączyć zdjęcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...