Dr.Crash Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 mam malutkie pytanko, kto wie czy mozna zakupic plytke z samplami roznych efektow specjalnych, (dzwiekowych) i gdzie? ewentualnie czy istnieja jakies stronki skad mozna byloby takie cos pobrac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 mam malutkie pytanko, kto wie czy mozna zakupic plytke z samplami roznych efektow specjalnych, (dzwiekowych) i gdzie? ewentualnie czy istnieja jakies stronki skad mozna byloby takie cos pobrac? Poszukaj na grupie pl.rec.kino-domowe, ostatnio widziałem podobne oferty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 ja widziałem kiedyś na dc++ obrazy płyt z takimi samplami.. nie pamietam nazwy pliku :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 temat juz byl, a posciagac mozna w .vob'ach ze stonki w afair bytomiu :P nie pamietam calej nazwy. poszukaj na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...